Seværdigheder og attraktioner på Møn og omegn

Østmøn - Naturværdierne på Østmøn knytter sig især til klinten og dens bagland, men også til det åbne landbrugslandskab, som er domineret af Klintholm Gods. Flere af landsbyerne i området har gode faciliteter for såvel turister som fastboende - Klintholm Havn har butikker, fiskerihavn, kiosk og flere gode restauranter. På Østmøn har I de fleste af Møns seværdigheder indenfor cykelafstand: Møns Klint, Danmarks største naturattraktion, med de hvide kridtklipper, der rejser sig lodret op fra det turkisgrønne hav, Klinteskoven og de fredede overdrevsområder, Liselund Slotspark, Keldby og Elmelunde Kirker med de fantastiske kalkmalerier, oldtidsgrave samt Klintholm Havn, som med sit originale, travle fiskerimiljø er en seværdighed i sig selv.

Vestmøn - Smilende landskaber mellem små skove og runde bakker - altid nær ved det levende hav. Sådan er omgivelserne, når I befinder jer på Vestmøn. Selvom de største attraktioner ligger på Østmøn, har Vestmøn også en masse at byde på. Smuk natur, høj himmel og skiftende kystlandskaber. Levende lokalsamfund med rare indbyggere, butikker, gode faciliteter og masser af lokalkolorit. På Østmøn finder I også øens bedste strand, som ligger ved Hårbølle.

GeoCenter Møns Klint ligger unikt - der hvor Danmarks kridtfundament dramatisk falder lodret mod Østersøen. Lige uden for døren ligger Klinten med landets smukkeste og til tider mest voldsomme natur. DanCenter giver 20 % rabat på entrébilletten.

BonBon-Land ved Næstved er for hele familien. Her kan I tilbringe en hel dag i en af Danmarks mest kendte og sjoveste forlystelsesparker. Med mere end 70 forlystelser, er der forlystelser for enhver smag. Når indgangen er betalt er alle forlystelser gratis.

Gavnø Slot indeholder en stor samling af kunstgenstande samt Nordeuropas største private malerisamling på godt 1.000 malerier. Sommerfugleland og Afrikanske Bjerggeder. Naturlegepladsen Sørøverland og Skattejagt. Slotsparken byder bl.a. på Danmarks største tulipanudstilling. DanCenter giver 20 % rabat på entrébilletten.

Middelaldercentret viser den lille købstad Sundkøbing anno 1398, som huser fredelige håndværkere, drabelige krigere, tapre riddere og to rige købmænd. På markedsdage flokkes de handlende om lokale og udenbys varer, og gøglere, musikanter og andet pak gæster byen. DanCenter giver 20 % rabat på entrébilletten.

Rabat til attraktioner i Danmark
DanCenter giver rabat til en række attraktioner og seværdigheder omkring Møn og i resten af Danmark. Se hvilke attraktioner I får rabat til her - Attraktioner med Rabat.